Magánszemélyként, egyéni vállalkozóként, őstermelőként vagy társas vállalkozásként is igénybe veheti rugalmas feltételekkel kínált lízing termékeinket, melynél közvetlenül az eladótól vásárolhatja meg teherautóját, legyen szó magánszemélyről, cégről vagy autókereskedésről.

 

Új és használt tehergépjárművek 3,5 tonna össztömeg alatt egyaránt finanszírozhatók.
/A 3,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárművek, kamionok finanszírozásának feltételeit a NAGYHASZONGÉPJÁRMŰ FINANSZÍROZÁS főmenüben olvashatják!/
 

Zártvégű pénzügyi lízing

A zártvégű pénzügyi lízing mindig adásvételhez kapcsolódik, az ÁFA törvény szerint a lízingbeadó szempontjából termék-értékesítésnek minősül az ügylet, így a lízingbevevő az ÁFA visszaigénylésre ugyanúgy jogosult, mintha a terméket lízing finanszírozás nélkül vásárolná meg.  A lízingbevevő tulajdonába a lízingszerződés végén kerül az eszköz, az összes lízingdíj és egyéb felmerülő tartozás kiegyenlítése után.

Szolgáltatásunk legfontosabb előnyei

  • A pénzügyi lízing konstrukció egy biztonságos forma ügyfelünk részére is, mivel nem fordulhat elő, hogy az ügyfél más jellegű tartozását ráterheljék az eszközre (NAV, köztartozás, stb.) vagy végrehajtás alá vonják, mivel az nem az ő tulajdona, hanem a finanszírozó lízingcégé.
  • Tulajdonjog megléte nélkül is a vállalkozások saját könyveikben tarthatják nyilván a lízingelt eszközt.
  • A vállalkozás a beruházást külső forrással tudja megoldani.
  • A lízingdíjak fizethetők a lízingelt eszköz által megtermelt bevételekből.
  • Jogszabályban meghatározott feltételek mellett értékcsökkenést és kamatot számolhat el a lízingbevevő a lízingtárgyra.
  • A lízingügylet elsődleges biztosítéka a lízingtárgy.

Konstrukció jellemzői

  • Új és használt eszköz finanszírozásához is egyaránt igénybe vehető.
  • HUF és EUR alapú konstrukcióban, fix és változó kamatozással is elérhető magánszemélyek, valamint egyéni és társas vállalkozások számára, de magánszemélyek esetében csak személy- és kishaszongépjárművek, valamint motorkerékpárok finanszírozására. EUR alapú finanszírozás kizárólag igazolt EUR bevétellel rendelkező vállalkozások számára nyújtható.
  • A futamidő alatt a lízingbeadó a tulajdonos, a lízingbevevő az üzembentartó.
  • Az összes lízingdíj és egyéb felmerülő tartozás kiegyenlítése után a lízingbevevő automatikusan tulajdonjogot szerez.

 

 


Felkeltettük érdeklődését? Kérdése van?

Használja lízing kalkulátorunkat, vagy hívjon minket a +36 20 421 57 47 telefonszámon!

Lízing kalkulátor